Salaojien kaivuu, sadevesikorjaukset Päijät-Häme

Salaoja, sadevesijärjestelmän korjaus. Kun havaitaan vaurioita sokkelipinnoitteissa, kellaritilojen seinien alaosissa, maanvaraisissa lattioissa sekä havaitaan kosteutta ryömintätiloissa, on syytä epäillä salaojien- ja sadevesijärjestelmien toimivuutta. 

Tällöin on syytä ryhtyä heti korjaustoimenpiteisiin. Korjauksen tarve selvitetään aina ammattilaisen tekemällä kuntotutkimuksella, jolla selvitetään salaojan ja sadevesijärjestelmän sekä perustusten vedeneristyksen toimivuus.

Rakentaja- Kari Oy on erikoistunut salaoja- ja sadevesijärjestelmien, sokkeleiden vedeneristyksien korjauksiin. Oma maansiirtokalusto, vuosikymmenien kokemus, tinkimätön työmoraali takaavatkin onnistuneet salaoja- ja sadevesijärjestelmien ja perustusten vedeneristyksien vaatimat korjaukset.

Talojen perustukset on aina syytä veden eristää hyvin.  - vedeneristysjärjestelmä soveltuu kellarillisten perinnetalojen, kellariseinien kuivattavaan vedeneristykseen.

Hyvin vaikeisiin olosuhteisiin, kuten voimakkaasti taloon päin viettävät rinteet, tulee kuitenkin vedeneristys tehdä hitsattavin bitumimenetelmin.

Ongelmia, kysymyksiä - Asiantuntija vastaa

Kerro ongelmastasi - me vastaamme sinulle henkilökohtaisesti.
Laita kysymyksesi tulemaan osoitteeseen: posti@rakentaja-kari.fi